Terug naar diensten

Uw laatste wil

Alleen uw begrafenisondernemer kan u de CORRECTE INFORMATIE geven en een CORRECTE PRIJS berekenen.

Een Nederlandse verzekeraar wil de Vlamingen ongerust maken met een radiospotje. Daarin wordt gesteld dat een uitvaart in 2040 maar liefst 22.000 euro zal kosten. Klopt dit bedrag? Het is een feit dat er een prijsevolutie is. En dat alles nu veel duurder is dan 20 jaar geleden. Maar laat u niets wijsmaken ! Alleen uw plaatselijke begrafenisondernemer geeft u de correcte informatie en berkent voor u een correcte prijs ! 

Beter dan te wachten tot de ander in uw plaats moet beslissen, kunt u dus zelf uw voorzorgen nemen .


Wij kunnen bepaalde keuzes noteren volgens uw wensen zodat de nabestaanden weten wat er moet gebeuren.
Tevens wordt er een CORRECTE RAMING gemaakt van de begrafeniskosten.

U kan uw  eigen uitvaart tot in detail vastleggen: de keuze van uitvaartplechtigheid, rouwdrukwerk, bloemen, concessie, rouwmaaltijd, muziek, alles wordt geheel volgens uw eigen wensen vastgelegd. U kan dit natuurlijk ten allen tijde aanpassen!

De mogelijkheid bestaat ook om OP VANDAAG financieel maatregelen te treffen zodat de nabestaanden daarmee geen zorgen hebben. Daarom koppelen wij uw voorafregeling graag aan een betrouwbare uitvaartverzekering. Daardoor bent u zeker dat u niet opgezadeld wordt met torenhoge premies en dat er geen meerprijs zal worden gerekend ten gevolge van eventuele prijsstijgingen.
Wij bieden u een simpele service, zeker en discreet … een service die u een correct antwoord geeft op deze problemen.

Wij bieden u een VOLLEDIG GEPERSONALISEERDE OPLOSSING.